Styreverv

Jemco Executive introduserer kandidater med relevant kompetanse som styreleder eller medlem til norske eller internasjonale styrer basert på konkret forespørsel fra styreleder eller valgkomite. Komplette styresammensetninger til børsnotering og startups kan dokumenteres og er blitt ivaretatt og sikret innen avtalt tid. Jemco Executive tilbyr å identifisere enkelt kandidater til styreverv eller å foreta en audit med kartlegging av det eksisterende styre for å sikre rett kompetanse og personlig egnethet. Vi vil i alle tilfeller introdusere kandidater som ellers ikke ville komme til vurdering, med mål om å bidra til selskapets utvikling og lovpålagte krav.

Jemco Executive har landets beste oversikt over kandidater som stiller seg til disposisjon for styreverv, med dokumentert kompetanse og ivaretar mangfold. Vi ivaretar diskret og personlig oppfølging samt anonyme søk gjennom Styrenavn.no.

Prøv tjenesten her: Styrenavn.no

Ta direkte kontakt med oss for styreevaluering. Jemco Executive har gode verktøy og lang erfaring fra styreevaluering. For dyptgående evaluering samarbeider vi med Human Content.

Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 909 52 517
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn