IT & Telecom

Vi samarbeider med store nasjonale og internasjonale selskaper samt mindre nisjebedrifter i bransjen. Rask voksende virksomhet med behov for de beste og unike spesialister. Vi har fingeren på pulsen og vil med et godt nettverk og markedskunnskap kunne løse de mest krevende oppgavene for bransjen. Riktig utvikling for å sikre gode løsninger og fortjeneste er avhengig av rett innstilling og talent. De rette talentet er avhengige av et godt miljø og utfordringer for å imøtekomme deres evne og utviklingspotensial. Vi vil søke etter det beste talentet for å bygge bærekraftige og gode fremtidige løsninger samt sikre nødvendig ledelse.

Mer enn 30 år erfaring fra bransjen i Norge, et godt nettverk og de beste verktøyene i markedet gir oppdaterte metoder for å identifisere de beste ressursene, og gir oss den markedsfordelen som trengs i dag. Våre siste oppdrag inkluderer IT Consulting, System utvikling, IT drift og sourcing, Software utvikling, High-tech industri med ledelse og spesialister innen Telecom .

Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 909 52 517
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn