Skip to main content

Jørgen J. Mathiesen

Jørgen J. Mathiesen er Executive Search spesialist med en diskrét tilnærming og evne til å løse oppgaver til det beste for kunde og kandidat. Alle oppdrag behandles konfidensielt og i samsvar med bransjens etiske retningslinjer og gjeldende lov. Mathiesen har et meget bredt nasjionalt og internasjonalt kontaktnett hvor hans erfaring og fartstid gir dokumentert gode resultater. Hovedfokuset er innen ledersøk og styreverv, og han står også ansvarlig for selskapets rekruttering av mellomledere, spesialister og nøkkelpersonell. Jemco Executive arbeider retained med konkrete mandat, og garanterer god oppfølging og leveranse av relevante og motiverte kandidater innen avtalt tid.

Mathiesen legger særlig vekt på Industri, Energi og Finansinstitusjoner. Jemco Executive ble grunnlagt som et tradisjonelt search selskap og har vært operasjonelt siden 2009, og er nå en global partner for Glasford International Executive Search Consultants. Mathiesen har operativ erfaring fra ledelse innen skogsindustrien siden 1995 og har jobbet i finanssektoren fra 1990. Mathiesen har en postgrad fra Royal Agricultural College, Storbritannia.

 • Managing Partner

 • +47 9095 2517
 • Send e-post

Nina Steen

Nina Steen har omfattende erfaring fra outplacement og rekrutteringsprosesser hvor hun leverer høy kvalitet innen ulike bransjer. Hun ivaretar relevant og profesjonell tilnærming til kandidatene, og er svært dyktig og dedikert i sitt arbeid med å forstå kundens behov. Steen har mer enn 12 års rekrutteringserfaring fra søk etter ledere, mellomledere og spesialister. Steen har en god merittliste som beviser at hun finner den best kvalifiserte personen med riktig personlighet innen gitte tidsrammer for sin klient. Målområder er rekruttering innen Transport , Olje og Gass samt Bygg- og Anleggsbransjen for norske og internasjonale selskap. Hun arbeider med stillinger som engineering, innovasjon, utvikling, kommunikasjon, salg, drift, markedsføring og prosjektledelse. Hun er også sterk bidragsyter innen forskning og forsikrings bransjen.

Steen er DNV-sertifisert for evne-, ferdigheter- og personlighetstester av CUT-e. Hun er svært dedikert og har lidenskap for sitt arbeid, kommunikasjon og kandidater. Kunders bedriftsutvikling har inspirert henne til å ta videre utdanning og er nå sertifisert fra ICF (International Coach Federation). Før hennes rekrutteringskarriere, utviklet hun gode menneskelige ferdigheter med sine 15 års arbeidserfaring fra hotelledelse, administrasjon og turisme. Steen har et oppdatert og stort nettverk sammen med inngående kunnskap innen sine målbransjer.

 • Senior Partner

 • +47 9002 5035
 • Send e-post

Jørgen Pran

Pran har mer enn 25 års erfaring som leder og gründer fra forskjellige bransjer innen IT, økonomi og retail. De siste årene har Pran jobbet som rekrutterer og headhunter med spesialisering innen fagene Økonomi, Regnskap IT og helse.

Før han startet som headhunter har han jobbet som CFO, COO, Markedssjef og Salgssjef i forskjellige Skandinaviske selskaper som TDC Song, Tiscali, Consito, Schibsted, Næringsakademiet, Scandisport/Macron og mer. Pran er utdannet Markedsøkonom fra BI med spesialiseringer innen markedsføring og IT.

 • Senior Consultant/Partner

 • +47 91391203
 • Send e-post

Oddbjørg Reitan Nørbech

Reitan Nørbech er en erfaren rekrutterer, headhunter og rådgiver med mer enn 10 års HR-erfaring. Hun har bred og profesjonell erfaring som Key Account Manager, bedriftsleder, forretningsenhetsleder, partner og rådgiver fra velkjente rekrutteringsselskap i Norge. Hun har oppdatert erfaring og kunnskap med unike evner til å identifisere den rette kandidaten. Med sine egne ord har hun alltid elsket å kontinuerlig forbedre sin forståelse av folks kunnskap og motivasjon, for å sikre rett arbeidsplass for kandidater. 

Reitan Nørbech er vår pålitelige Research Partner, og grunnlegger av Oncruiter, med en visjon om å være den foretrukne samarbeidspartner for både rekrutterer og kandidat innen digital rekruttering. Dette er en pioner i bruken av elektroniske rekrutteringsverktøy, og har blant annet Skandinavias første online karrieremesse. Ved å benytte de digitale mulighetene i kombinasjon med deres filosofi om "VIC behandling" (Very Important Candidate) kan hun oppsøke de riktige kandidatene på en tidsbesparende måte.

 • Associated Research Partner

 • +47 97563630
 • Send e-post

Thomas Magnus

Magnus har mer en 25 års erfaring innen ledelse, rådgivning og executive search. Før Jemco Executive jobbet Magnus i 5 år i et av de ledende norske search selskapene med lederrekruttering og strategiske tjenester. Han har erfaring med å jobbe med krevende prosesser inn mot ledergrupper og styrer for å avdekke muligheter og identifisere løsninger som gir varige verdier. Magnus har jobbet med et bredt spekter av industrier med fokus på Bank/Finans, Retail, FMCG og Logistikk.

Før hans karriere med lederrekruttering og -utvikling har han mer en 20 års erfaring fra rådgivning med fokus på strategi, transformasjon og operasjonelle forbedringer. Magnus har lang erfaring med å jobbe mot toppledergrupper og ledere i store private og børsnoterte virksomheter. Magnus har en Master i Internasjonal Økonomi og Ledelse fra Handelshøyskolen i København og tilleggsprogram fra Yale School of Management.

 • Senior Consultant/Partner

 • +47 9185 3393
 • Send e-post

Mathilde Widerøe

Mathilde Widerøe er Jemcos Search Assistant med evne til å analysere mennesker og deres personlighetstrekk. Alle oppdrag blir ivaretatt på et profesjonelt nivå, og løses med konfidensialitet. Hun er ambisiøs og opptatt av å identifisere kundens behov på best mulig måte, og søker alltid nye erfaringer, samt gode resultater. Hennes hovedmål er å finne kandidater som verdsetter den respektive stillingen og som kan tilføre kompetanse og erfaring på arbeidsplassen.

Widerøe tar en bachelorgrad innen Organisasjonspsykologi, HR og ledelse på Handelshøyskolen BI, og har tidligere erfaring innen rekruttering og bemanning. I stillingen som Search Assistant jobber hun med utvikling av stillingsannonser, jobbintervjuer, research av profiler og kandidatrapporter. Hun er også kundebehandler og medvirker i Jemcos datterselskap Styrenavn.no. 

 • Search Assistant

 • +47 9517 6811

 • Send e-post

Tobias Anker Søtvedt

Tobias Anker Søtvedt er Jemcos Sales Consultant som prospekterer markedet og tar kontakt med aktuelle bedrifter. Med profesjonell og seriøs fremgangsmåte er Tobias ofte Jemcos første kontaktpunkt i markedet. Han er målrettet og ønsker å skape verdi for både Jemco og menneskene han tar kontakt med. 

Tobias har en fullført bachelorgrad innen Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania. Han har tidligere erfaring som konsulent og representert selskaper ute i markedet innen IT, rekruttering og HR-systemer. I stillingen som Sales Consultant er jobben til Tobias å identifisere aktuelle bedrifter og være første kontakt i markedet til Jemco.