Jørgen J. Mathiesen

Jørgen J. Mathiesen er Executive Search spesialist med en diskret tilnærming og evne til å løse oppgaver til det beste for kunde og kandidat. Alle oppdrag behandles konfidensielt og i samsvar med bransjens etiske retningslinjer og gjeldende lov. Mathiesen har et meget bredt nationalt og internasjonalt kontaktnett hvor hans erfaring og fartstid gir dokumentert gode resultater. Hovedfokus innen ledersøk og styreverv, han står også ansvarlig for selskapets rekruttering av mellomledere, spesialister og nøkkelpersonell. Jemco Executive arbeider retained med konkrete mandat, og garanterer god oppfølging og leveranse av relevante og motiverte kandidater innen avtalt tid.

Mathiesen legger særlig vekt på Industri, Energi og Finansinstitusjoner. Jemco Executive ble grunnlagt som et tradisjonelt search selskap og har vært operasjonelt siden 2009, og er nå en global partner for Glasford International Executive Search Consultants. Mathiesen har operativ erfaring fra ledelse innen skogsindustrien siden 1995 og har jobbet i finanssektoren fra 1990. Mathiesen har en postgrad fra Royal Agricultural College, Storbritannia.

 • Managing Partner

 • +47 9095 2517
 • Send e-post

Nina Steen

Nina Steen har omfattende erfaring fra outplacement og rekrutteringsprosesser hvor hun leverer høy kvalitet innen ulike bransjer. Hun ivaretar relevant og profesjonell tilnærming til kandidatene, og er svært dyktig og dedikert i sitt arbeid med å forstå kundens behov. Steen har mer enn 12 års rekrutteringserfaring fra søk etter ledere, mellomledere og spesialister. Steen har en god merittliste som beviser at hun finner den best kvalifiserte personen med riktig personlighet innen gitte tidsrammer for sin klient. Målområder er rekruttering innen Transport , Olje og Gass samt Bygg og Anleggsbransjen for norske og internasjonale selskap. Hun arbeider med stillinger som engineering, innovasjoner, utvikling, kommunikasjon, salg, drift, markedsføring og prosjektledelse. Hun er også sterk bidragsyter innen forskning og forsikrings bransjen.

Steen er DNV-sertifisert for evne, ferdigheter og personlighetstester av CUT-e. Hun er svært dedikert og har lidenskap for sitt arbeid, kommunikasjon og kandidater. Kunders bedriftsutvikling har inspirert henne til å ta videre utdanning og er nå sertifisert fra ICF (International Coach Federation). Før hennes rekrutteringskarriere, utviklet hun gode menneskelige ferdigheter med sine 15 års arbeidserfaring fra hotelledelse, administrasjon og turisme. Steen har et oppdatert og stort nettverk sammen med inngående kunnskap innen sine målbransjer.

 • Senior Partner

 • +47 9002 5035
 • Send e-post

Jørgen Pran

Pran har mer en 25 års erfaring som leder og grûnder fra forskjellige bransjer innen it, økonomi og retail. De siste årene har Pran jobbet som rekrutterer og headhunter med spesialisering innen fagene Økonomi, Regnskap IT og helse.

Før han startet som hodejeger har han jobbet som CFO, COO, Markedssjef, Salgssjef i forskjellige Skandinaviske selskaper som TDC Song, Tiscali, Consito, Schibsted, Næringsakademiet, Scandisport/Macron mf. Pran er utdannet Markedsøkonom fra BI med spesialiseringer innen markedsføring og IT.

 • Senior Consultant/Partner

 • +47 91391203
 • Send e-post

Oddbjørg Reitan Nørbech

Reitan Nørbech en erfaren rekrutterer, headhunter og rådgiver med mer enn 10 års HR-erfaring. Hun har bred og profesjonell erfaring som Key Account Manager, bedriftsleder, forretningsenhetsleder, partner og rådgiver fra velkjente rekrutteringsselskaper i Norge. Hun har oppdatert erfaring og kunnskap med unike evner til å identifisere den rette kandidaten. Med sine egne ord har hun alltid elsket å kontinuerlig forbedre sin forståelse av folks kunnskap og motivasjon, for å sikre rett arbeidsplass for kandidater. 

Reitan Nørbech er vår pålitelige Research Partner, og grunnlegger av Oncruiter - med en visjon om å være den foretrukne samarbeidspartner for både rekrutterer og kandidat innen digital rekruttering. De er en pioner i bruken av elektroniske rekrutteringsverktøy, og har blant annet Skandinavias første online karrieremesse. Ved å benytte de digitale mulighetene i kombinasjon med deres filosofi om "VIC (Very Important Candidate) behandling" kan hun få tak i de riktige kandidatene på en tidsbesparende måte.

 • Associated Research Partner

 • +47 97563630
 • Send e-post

Even Malmøy

Even har en bred HR kompetanse på masternivå, og har forståelse både på strategisk og operasjonelt nivå. Han bidrar med search, for å identifisere de beste kandidatene. 

 • Search Assistant

 • +4748347008
 • Send e-post

Veronika Wilhelmsen Kjøde

Wilhelmsen Kjøde er vår search assistant. Hun studerer på bachelorprogrammet organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved Handelshøyskolen BI. Med sin kunnskap og faglige kompetanse vil hun bidra til å finne og identifisere den rette kandidaten.

 • Search assistant

 • +47 95495277
 • Send e-post

Thomas Løvenskiold

Thomas Løvenskiold vil bidra til å fremme forståelse, anerkjennelse og respekt for alle varianter av menneskelige egenskaper. Ved å operasjonalisere dette ved bruk av oppdatert arbeidspsykologisk kunnskap, verktøy og metoder, får individer innsikter som bidrar til at de tar bedre valg, og organisasjoner tar bedre valg for og med sine ansatte. Effekten av dette er så formidabel at jeg mener det kan bli den viktigste verdiskaper i verden over de neste multiple tiår.

Løvenskiold har en MBA fra IESE i Barcelona, Siv. Ing. i data og elektronikk fra CSULB i Los Angeles, 15 års erfaring som prosjektleder for utvikling av medisinskdiagnostisk utstyr, kliniske ekspertsystemer internasjonalt, og de siste 20 år arbeidspsykologisk kartlegging og operasjonalisering i Norge og internasjonalt.

 • Associated Partner

 • +47 93025139
 • Send e-post
Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 22 55 16 80
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn

Glasford International