Jørgen J. Mathiesen

Jørgen J. Mathiesen er Executive Search spesialist med en diskret tilnærming og evne til å løse oppgaver til det beste for kunde og kandidat. Alle oppdrag behandles konfidensielt og i samsvar med bransjens etiske retningslinjer og gjeldende lov. Mathiesen har et meget bredt nationalt og internasjonalt kontaktnett hvor hans erfaring og fartstid gir dokumentert gode resultater. Hovedfokus innen ledersøk og styreverv, han står også ansvarlig for selskapets rekruttering av mellomledere, spesialister og nøkkelpersonell. Jemco Executive arbeider retained med konkrete mandat, og garanterer god oppfølging og leveranse av relevante og motiverte kandidater innen avtalt tid.

Mathiesen legger særlig vekt på Industri, Energi og Finansinstitusjoner. Jemco Executive ble grunnlagt som et tradisjonelt search selskap og har vært operasjonelt siden 2009, og er nå en global partner for Glasford International Executive Search Consultants. Mathiesen har operativ erfaring fra ledelse innen skogsindustrien siden 1995 og har jobbet i finanssektoren fra 1990. Mathiesen har en postgrad fra Royal Agricultural College, Storbritannia.

 • Managing Partner

 • +47 9095 2517
 • Send e-post

Nina Steen

Nina Steen har omfattende erfaring fra outplacement og rekrutteringsprosesser hvor hun leverer høy kvalitet innen ulike bransjer. Hun ivaretar relevant og profesjonell tilnærming til kandidatene, og er svært dyktig og dedikert i sitt arbeid med å forstå kundens behov. Steen har mer enn 12 års rekrutteringserfaring fra søk etter ledere, mellomledere og spesialister. Steen har en god merittliste som beviser at hun finner den best kvalifiserte personen med riktig personlighet innen gitte tidsrammer for sin klient. Målområder er rekruttering innen Transport , Olje og Gass samt Bygg og Anleggsbransjen for norske og internasjonale selskap. Hun arbeider med stillinger som engineering, innovasjoner, utvikling, kommunikasjon, salg, drift, markedsføring og prosjektledelse. Hun er også sterk bidragsyter innen forskning og forsikrings bransjen.

Steen er DNV-sertifisert for evne, ferdigheter og personlighetstester av CUT-e. Hun er svært dedikert og har lidenskap for sitt arbeid, kommunikasjon og kandidater. Kunders bedriftsutvikling har inspirert henne til å ta videre utdanning og er nå sertifisert fra ICF (International Coach Federation). Før hennes rekrutteringskarriere, utviklet hun gode menneskelige ferdigheter med sine 15 års arbeidserfaring fra hotelledelse, administrasjon og turisme. Steen har et oppdatert og stort nettverk sammen med inngående kunnskap innen sine målbransjer.

 • Senior Partner

 • +47 9002 5035
 • Send e-post

Jørgen Pran

Pran har mer en 25 års erfaring som leder og grûnder fra forskjellige bransjer innen it, økonomi og retail. De siste årene har Pran jobbet som rekrutterer og headhunter med spesialisering innen fagene Økonomi, Regnskap IT og helse.

Før han startet som hodejeger har han jobbet som CFO, COO, Markedssjef, Salgssjef i forskjellige Skandinaviske selskaper som TDC Song, Tiscali, Consito, Schibsted, Næringsakademiet, Scandisport/Macron mf. Pran er utdannet Markedsøkonom fra BI med spesialiseringer innen markedsføring og IT.

 • Senior Consultant/Partner

 • +47 91391203
 • Send e-post

Trude S. Aspelin

Trude er search konsulent med hovedansvar for en spesifikk kunde. Hun er meget strukturert, sterk på oppfølging og ivaretar kandidaters interesse gjennom fortrolige prosesser. Hun er vår spesialist innen finans og eiendom med lang fartstid og erfaring fra næringslivet hvor hun bl. annet har jobbet som analytiker og prosjektleder. Hun har et sterkt nettverk og interesse innen finans og opparbeidet egen erfaring og kompetanse fra aksjeanalyse og kapitalforvaltning. I tillegg har hun jobbet inne helse, retail og regnskap. 

Trude er utdannet Siviløkonom fra BI med mastergrad innen samfunnsøkonomi med fokus på finans.

 • Executive Search Consultant

 • +47 9225 5946
 • Send e-post

Oddbjørg Reitan Nørbech

Reitan Nørbech en erfaren rekrutterer, headhunter og rådgiver med mer enn 10 års HR-erfaring. Hun har bred og profesjonell erfaring som Key Account Manager, bedriftsleder, forretningsenhetsleder, partner og rådgiver fra velkjente rekrutteringsselskaper i Norge. Hun har oppdatert erfaring og kunnskap med unike evner til å identifisere den rette kandidaten. Med sine egne ord har hun alltid elsket å kontinuerlig forbedre sin forståelse av folks kunnskap og motivasjon, for å sikre rett arbeidsplass for kandidater. 

Reitan Nørbech er vår pålitelige Research Partner, og grunnlegger av Oncruiter - med en visjon om å være den foretrukne samarbeidspartner for både rekrutterer og kandidat innen digital rekruttering. De er en pioner i bruken av elektroniske rekrutteringsverktøy, og har blant annet Skandinavias første online karrieremesse. Ved å benytte de digitale mulighetene i kombinasjon med deres filosofi om "VIC (Very Important Candidate) behandling" kan hun få tak i de riktige kandidatene på en tidsbesparende måte.

 • Associated Research Partner

 • +47 97563630
 • Send e-post

Mikkel Jensen

Jensen er en dyktig Search Coordinator med høyt engasjement og profesjonalitet. Han har tre års utdannelse innenfor markedsføring, og gjennomfører nå en mastergrad i finans ved NHH. Gjennom årene har han opparbeidet seg særdeles god kompetanse på å kartlegge, identifisere og kvalifisere kandidater. Jensen har jobbet på tvers av flere bransjer, men besitter spesielt mye erfaring fra teknologi, økonomi og salg. Med sine egne ord er han glad i å kontinuerlig utvikle evnene sine til å skape gode relasjoner og levere gode resultater.

 • Executive Search Coordinator

 • +47 92245595
 • Send e-post
Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 909 52 517
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn