Olje & gass

Jemco Executive har en ekstraordinært god track record fra tidligere oppgaver for olje- og gassindustrien. Siden begynnelsen har konsulenter ved Jemco jobbet tett med bransjen og utøvet vellykkede rekruttering for sine kunder. Oppdrag har vært for oljeselskap, oljeservice og seismikk. Tjenesten inkluderer oppgaver som spenner fra Konsernsjef, COOs, CFO til andre sentrale roller som EVP og VP-nivå, samt spesialister innen de fleste tekniske fagområder innen ingeniør- og støttefunksjoner som økonomi, sikkerhet og HR.

Olje og gass er selvfølgelig en del av energimarkedet, men representerer et av Jemco Executives viktigste forretningsområder og representerer en betydelig del av BNP i Norge. Vi har bygget stor forståelse, kunnskap, nettverk og relasjoner i dette markedet, med nødvendig teknisk kunnskap for å identifisere de beste kandidatene. Det inkluderer områder som FPSOs, Drilling, ROV, SURF (Subsea, Umbilicals, Risers and Flowlines) og andre spesialiserte områder innen petroleumsindustrien.

Oscars gate 81
N-0256 Oslo
+47 909 52 517
org.nr. 911 754 851


Jemco Executive behandler og ivareta personvernet for den enkelte ved behandling av personopplysninger i tråd med gjeldende personvernrett.
Etiske retningslinjer | Personvern | Logg inn